Rubrieken

Merken

Informatie over krijtborden

Op zoek naar een superkwaliteit krijtbord tegen een aantrekkelijke prijs? Via KrijtbordWinkel vindt u topkwaliteit krijtborden met de hoogste korting.

Indien u meerdere exemplaren nodig heeft bent u nog goedkoper uit. Voor de meeste artikelen worden meestal staffelprijzen gehanteerd: hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.

Via de selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste bord. U kunt selecteren op type krijtbord en afmeting.

KleutertekenbordKrijtbord

Een krijtbord (ook wel een schoolbord genoemd) is een bord waarop u met bordkrijt kunt schrijven en is zowel droog als nat uitwisbaar. De meeste borden worden geleverd met een handige afleggoot waarin u de accessoires kunt leggen. Wanneer u kiest voor een bord met een geëmailleerd stalen schrijfoppervlak dan is het bord ook magnetisch. Met behulp van magneten kunnen documenten gemakkelijk aan het bord bevestigd worden.

De krijtborden zijn in verschillende afmetingen te bestellen, van een lei met de afmeting 25,5x18 cm tot het grootste krijtbord 150x130 cm.

NatuurleiSchoolbordkrijt

Naast groene krijtborden afgewerkt met een luxe aluminium profiel heeft KrijtbordWinkel ook zwarte borden met een houten frame in het assortiment. Tevens kunt u bordkrijt in wit en kleur bestellen. In verpakkingen van 10 tot 100 stuks.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest